Et udpluk af vores partnere

Services og løsninger

Løsninger til bjærgning og bugsering

Vi udvikler og forhandler en lang række innovative produkter og løsninger til bjærgning, bugsering og løft. Derudover udvikler vi specialløsninger  i samarbejde med vores kunder både i det private erhvervsliv og indenfor forsvarsindustrien. Vi er godkendt til at ankre og teste belastninger op til 100t

Kvalitet og sikkerhed

Når du handler med os er du trygge hænder. Vi har 30 års erfaring i branchen, og din garanti for at vi arbejder proffesionelt med kvalitet, medarbejdere og miljø er sikret igennem vores fuldt integrerede arbejde med ISO-certificeringer.

Eftersyn og vedligeholdelse

Vi servicerer og vedligeholder løsninger indenfor træk, løft og lignende til en lang forskellige række industrier over hele verden. Vi har en veludviklet serviceafdeling med 24/7 service og et globalt netværk af partnere der gør at vi kan hjælpe jer hurtigt – overalt.

Udannelse

Blandt andet i samarbejde med Rescue Center Danmark uddanner vi instruktører og personel i brug af køretøjer og tilbehør. Herunder lovmæssige krav til udstyr og operatører. Vi tilbyder også specialtilpassede kurser hos vores kunder.

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) de_DEDeutsch da_DKDansk