Certifikater

Hos Safe-Tec A/S arbejder vi målrettet med at sikre en høj grad af kvalitet og sikkerhed i vores arbejde. Vi er underlagt strenge krav fra en lang række kunder, og du kan derfor forvente at vi leverer en høj, ensartet kvalitet hver gang du er i kontakt med os.  Vi har flere ISO-certificeringer og lever derudover op til krav fra blandt andet forsvarsindustrien, og nogle af verdens største leverandører hertil.

Styring af kvalitet - ISO9001:2015

Som kunde hos Safe-Tec A/S kan du forvente produkter og services af en høj, ensartet kvalitet. Vi er certificeret et ISO9001:2015 standarden, som betyder at både processer, underleverandører og medarbejdere er gearet til at arbejde kontinuerligt med at sikre en høj kvalitet.

Du kan forvente at vi tager afvigelser og kvalitetsudfordringer seriøst, og arbejder proaktivt med løbende at højne kvaliteten.

Miljøpolitik - ISO14001:2015

Som led i at være vores ansvar bevidst, arbejder vi proaktivt med at begrænse miljøpåvirkningen af vores produktion, aktiviteter og services. Det betyder at vi stiller krav til både egne medarbejdere, underleverandører og samarbejdspartnere.

Som kunde hos Safe-Tec A/S kan du forvente at vi har styr på hvilken miljøpåvirkning vi har, og at vi løbende arbejder på at nedbringe denne.

Vi er certificeret efter ISO14001:2015 standarden, hvilket blandt andet stiller krav til os omkring miljøpolitikker, målsætninger og miljøkortlægninger.

da_DKDansk