Wheelduck fra Safe-TecInnovativt bjærgningsystem til store køretøjer

Lasse leverer intro på ca 75-100 ord

WheelduckDesignet til bjærgning

På nutidens store kommercielle køretøjer, gør sikkerhedskrav og opbygninger det næsten umuligt at finde gode fastgørelsespunkter til bjærgning. Wheelduck løser dette problem ved at blive koblet direkte på køretøjet aksler. En simpel og stærk løsning.

Fleksibel løsningHurtig montering

Safe-Bar systemet kommer standard med fittings til alle europæiske kommercielle køretøjer og trinløs justering. Med effektivitet og smart design løser Safe-Bar systemet opgaverne hurtigt – montering tager under 10 minutter.

Stærk løsningI brug verden over

Et kendt problem på nutidens bjærgningskøretøjer er at overholde vægtgrænserne. Safe-Bar systemet er designet med vægt og volumen i fokus – og gør det således let at have systemet med på køretøjet. Hele tiden uden at gå på kompromis med løsningsmulighederne. Safe-Bar basickit vejer samlet 60kg.

WheelDuck fra Safe-Tec bruges af kunder i hele verden

Den original WheelDuck Krone

Den originale krone-konstruktion til WheelDuck løser opgaver med tunge køretøjer. Til løft og bugsering giver denne løsning solide muligheder indenfor både bjærgning og transportopgaver. Safe-Tec leverer WheelDuck til alle hjultyper samt adaptorer for øget fleksibilitet.

WheelDuck Dynema

Den nye og innovative version af WheelDuck. Ved at benytte Dynema fibre, kan mange opgaver løses med denne letvægtsversion. Dynema-versionen optager meget lidt plads, og vejer kun 7kg. WheelDuck Dynema passer til både 8 og 10 bolts fælge, og kommer i 2 versioner til hhv. jern- og aluminiumsfælge.

WLL Pull (PL): 10-13t
WLL, Løft: 5-6.5t
Basic Kit, Vægt: 24-45 kg
Monteringstid: max 10 minutter
WLL Pull (PL): 10t
WLL, Løft: 5t
Basic Kit, Vægt: 7 kg
Monteringstid: max 10 minutter

Tag en snak med Kim om WheelDuck

Har du spørgsmål eller ønsker til en WheelDuck-løsning så kontakt Kim Frederiksen for en snak om de muligheder WheelDuck tilbyder.

Kim Frederiksen
Tlf. + 45 28 51 58 10
Mail: kf@safe-tec.dk

Download vores PDF-præsentation af Safe-Tec WheelDuck
Download PDF