• Industrivej 17b, DK-4683 Roennede. Denmark

Vores løsninger

Hos Safe-Tec har vi, gennem de sidste 30 år, involveret os i løsningsorienterede træk- og løfteopgaver. med alt fra enkelt komponentleverancer til fuldt integrerede koncepter, er vi gearet til at løse en bred vifte af problemstillinger. Herunder ses et udvalg af industrier vi har hjulpet gennem, finder du ikke det som du søger er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

Vi hjælper følgende industrier i dag

Vi leverer

Hos Safe-Tec er vi specialister i alt indenfor træk- og løfteopgaver. Fra vores egenproducerede produkter og løsninger, til nøje udvalgte partneres produkter. Vi Bestæber os på at udstyre dig til at løfte opgaven stor som lille. Med involvering i alt fra enkelte komponenter og specialløsninger til uddannelse, rådgivning og service.

I partnerskab med virksomheder som SAVATEC-TRELLEBORG, LODAR, DELTA, SEPSON, COMEUP m.m. sikrer vi en høj kvalitet og bedre muligheder for en sammensluttet løsning.

Safe-Tec beskæftiger sig globalt i en bred vifte af industrier som Civil Redning-, forsvars- og off-shore Industrien. Som løsningsorienteret virksomhed, opbakket af over 30 års erfaring i branchen står vi klar til at rådgive dig om den bedste løsning til din problemstilling.

[icon icon=”” position=”icon-left” title=”Safe-Tec Løsninger” image=”2308″]Med produkter som Safe-Bar, Wheelduck, Safe-Brake m.m. er vores målsætning at lever produktløsninger af høj kvalitet. Værdisætninger som: letvægt, Simplicitet, Styrke og Multifunktionalitet er en vigtig del af Safe-Tec’s sortiment af produktløsninger. Safe-Tec er involveret i alle produkter fra deisgn og uvikling, gennem produktion og til det endelige produkt.[/icon]
[icon icon=”” position=”icon-left” title=”Standard produkter” image=”2308″]Alt udstyr du skal bruge til at løse træk- og løfteopgaver. Herunder ses en liste over nogle af de produkter vi lagerfører:

 • Højtryks Løftepuder
 • Rundslinger
 • Wire og Dyneema tov
 • Kædemateriel
 • Wirespil
 • Låseværktøj
 • Kasteblokke

[/icon]

[icon icon=”” position=”icon-left” title=”Specialløsninger” image=”2308″]Med tilrettede og ombyggede produkter har vi samlet en række specialløsninger til kendte problemstillinger i mange industrier. Som eksempel ombygger vi hydrauliske wirespil med AC230-400V styring, der giver dig flere muligheder. Som løsningsorienteret virksomhed, står vores designteam klar til at hjælpe dig med din problemstilling.[/icon]
[icon icon=”” position=”icon-left” title=”Service og uddannelse” image=”2308″]Med Specialværksted står vi til rådighed for service reparation og kalibrering af en bred vifte komponenter. Vi udfører service indenfor:
– Hydraulik
– Pneumatik
– Elektronik
– Mekanik
Som en af Safe-Tec’s specialer kan el-selskaber få dokumenteret service og kalibrering på spil til træk af kabler med wirelængder op til 1800m.
Kontakt Safe-Tec’s teknikere for at book tid på vores værksted.[/icon]

Tag en snak med os

Bo Andersen, Safe-Tec A/S

Militær og Forsvar

Med mere end 30 års erfaring i branchen, dækker Bo et bredt netværk og har en høj kendskab. Udover at lede virksomheden, hjælper Bo en lang række af Safe-Tec’s største kunder med udfordringer i både civil- og forsvarsindustrien.

Bo Andersen, Grundlægger og CEO
Tlf.: xx xx xx xx
Mail: ba@safe-tec.dk

Virksomheder og offentlige instanser

Kim’s erfaring strækker sig over mange år med komplekse udfordringer i branchen. Med en baggrund i vindmølleindustrien har Kim et stort fundament af viden til at rådgive dig.

Kim Frederiksen, Teknisk Account Manager
Tlf.: xx xx xx xx
Mail: kf@safe-tec.dk

Download vores varekataloger

Nedenfor finder du et overblik over vores varekataloger, og mulighed for at downloade dem direkte til din computer. Udover de varer du finder i kataloget har vi, igennem vores netværk, mulighed for at løse stort set alle opgaver indenfor løft, træk, bugsering, bjærgning osv. Kontakt os og hør mere

Udstyr til transport løft og bjærgning af køretøjer

 • Safe-Bar bjærgnings- og transportløsning
 • Triangel til tung transport
 • Wheelducks
 • Bugseringslys
 • Høj- og lavtryks løftepuder
 • Rulleskøjter og Dollies
 • Kasteblokke

Wirespil til træk og løft samt Kasteblokke og Fjernbetjeninger

Fra verdens ledende producenter forefindes i denne brochure alt relevant løfte- og trækspil både mekanisk, hydraulisk, AC og DC.

Med Mærker som ComeUp, Superwinch og Sepson leverer vi udstyr af høj kvalitet og simpel betjening.

Vores ombyggede Safe-Winch spil som gør sig velgnet som bådophalerspil uden motorgear udveksling, samt med motorgearudveksling som langsomtgående testspil m.m.

Alt dette samt tilbehør som Kasteblokke og markedets bedste Radiofjernstyringer fra Lodar.

Vores serviceafdeling står til rådighed om vejledning, service og reparation m.m.

Løftegrej: Wire, Dyneematov, Kædemateriel, Stropper og Rundslinger

Dette Katalog indeholder alt løftegrej du skal bruge til at løse opgaven. Safe-Tec leverer løftemateriel til både militær-, bjærgnings- og off-shore industrien. Høj kvalitet og styrke. Certificeringer og data på alt materiel er oplyst i denne brochure.

Vores serviceafdeling står til rådighed om vejledning, service og reparation m.m.

da_DKDansk