Safe-Bar MKVIIBugseringssystem til militære køretøjer - i brug verden over

Safe-Bar MKVII er bjærgning- og bugseringssystemet specifikt designet til at løse missionkritiske situationer i felten. Gennem banebrydende teknologisk udvikling holdes vægt og volumen nede, uden at gå ned på brugbarhed. Som et 3 i 1 system kan komponenterne i dette kit kombineres til at løse mange forskellige opgaver. Med Safe-Bar MKVII er du udstyret til at løse problemet hurtigst muligt.

Kvalitet – SimpeltEn perfekt cocktail

Safe-Bar MKVII løser mission-kritiske bugseringsopgaver med høj sikkerhed igennem et gennemprøvet design med fokus på sikkerhed, kvalitet og simplicitet

Styrke møder fjervægtArbejdsmiljø og Transport

Bugseringsudstyr til tunge køretøjer er typisk kendetegnet ved at være uhåndterbart og tungt. Safe-Bar MKVII er resultatet af mange års produktudvikling, hvor innovative løsninger går hånd-i-hånd med kvalitet. Alle elementer i Safe-Bar MKVII systemet vejer under 25 kg, og kan således let håndteres i situationer hvor der kræver en sikker og hurtig bugsering. Alt imens systemet kan bugsere køretøjer op til 80t.

Skræddersyede integrationerMade to Order

Vores udviklingsteam kan tilpasse Safe-Bar MKVII til ethvert behov. Med mere end 300 leverede systemer per år, arbejder vi tæt sammen med kunder og partnere omkring deres specifikke behov.

Kunder i hele verden

Ét fleksibelt system – mange løsningerSafe-Bar MKVII til bugsering, løft og træk

Gennem årene har vi tilpasset Safe-Bar systemer skræddersyet til dine behov. Med en lang række specialløsninger allerede udviklet til vores eksisterende kunder, kan du herfra indhente inspiration til hvad som er muligt. Vores udviklingsteam arbejder motiveret mod nye løsninger der kan hjælpe dig når det gælder. Som kunde hos Safe-Tec A/S har du muligheden for at være en del af udviklingen af din egen tilpassede løsning.

Løser en lang række opgaverHurtigt!

Safe-Bar MKVII er udviklet til at kunne løse en lang række opgaver både i krig under fredsbevarende missioner. En færdigmonteret løsning på under 10 minutter, er afgørende når tid og effektivitet er en prioritet.

Minimalistisk systemMed alle mulighederne

Safe-Bar systemet er udviklet som en modulært koncept, der kan løse en lang række forskellige bjærgnings- og bugseringsløsninger hurtigt. Ved at benytte delene fra Safe-Bar systemet til at løse flere forskellige typer opgaver, mindskes behovet for udstyr og transportvægten kan nedbringes, samtidig med at fleksibiliteten er i højsædet.

Skræddersyede løsningerSnak med os i dag

For en række af vores kunder har vi adapteret Safe-Bar systemet til at løse opgaver som f.ek:

  • Equalizer til løft af containere
  • Framehook side pull
  • Fastmonteret på køretøjer for hurtig aktivering (1 minut)

Har du ideer eller udfordringer, så tag fat i os, og få en snak om hvordan vi kan tilpasse Safe-Bar systemet til at matche dine behov

Et udpluk af vores OEM-partnere

Bo Andersen, Safe-Tec A/S

Kontakt os for at høre mere

Kontakt Bo Andersen, CEO for at høre mere om vores Safe-Bar løsninger til forsvarsindustrien. Vi har mere end 30 års erfaring med bjærgning/bugsering og hjælper forsvar i over hele verden med sikre og solide løsninger

Bo Andersen, CEO og Grundlægger
Tlf.: +45 20 87 58 10
Mail: ba@safe-tec.dk

Download vores PDF-præsentation af Safe-Bar MKVII
Hent PDF nu
da_DKDansk