Safe-BrakeØget bremseeffekt - Øget sikkerhed

Uanset vejr- og vejforhold, sikrer Safe-Brake systemet dig bedre bremseevne på vogntoget – med simpel installation. Denne løsning har ingen behov for indgreb på hverken bjærgningsvogn eller havarist. Safe-Brake systemet gør sig især anvendeligt ved bjergkørsel og transport på motorvej.

Øget BremseevneØget sikkerhed

Safe-Brake Systemet er designet til installation på bjærgningskøretøjet – uden indgreb. Systemet er en assisterende bremse som ikke kræver ændringer i det eksisterende bremsesystem. Safe-Braken installeres simpelt ved tilslutning af ekstra bremseslange på luftudtagskoblingen på bjærgnngskøretøjets bagende. For at sikre et lavere bremsetryk på havaristen, tilføjes en styreventil direkte på luftudtag.

Keep it simpleSikkerhed

Det universelle sædekonsol kan installeres på alle køretøjer. Safe-Brake basis kittet inkluderer fittings for alle typer bremsepedaler og kan skiftes på simpel vi. Konsollet installeres ved hjælp af 2 skrældestropper og længdeindstilling af luftcylinderen klares på minutter.

Enkelt systemFor alle køretøjer

Safe-Brake systemet er anvendelig med alle bugseringsformer. Om end det omhandler bugsering med A-Frame, Safe-Bar, trækstang eller ophængt bugsering. Systemet fungerer også med; ABS, EBS and CAN bus control, hydraulisk og luftbaserede bremsesystemer.

Et udpluk af vores kunder der bruger Safe-Brake systemet hver dag

Konsol KitSAF030

KoblingskitSAF080

Øget bremseperfomanceKortere fremselængde

Er du interesseret i at se hvordan Safe-Braken fungere?

Herunder ser du en video demonstration af bremsesystemet.

Safe-Brake

da_DKDansk