• Industrivej 17b, DK-4683 Roennede. Denmark

Safe-Tec Rulleskøjter & MC RacksUdstyr til transport

Med mere end 30. års erfaring har vi udviklet en rulleskøjte med essentielle fordele. I simpelt og stærkt design, giver Rulleskøjterne fra Safe-Tec dig et hårdtarbejdende værktøj til hverdagens slid. Her kan du lære mere om hvorfor denne rulleskøjte er den bedste på markedet.

Enkelt designMed alle mulighede

Rulleskøjterne fra Safe-Tec gør dig i stand til at løse alle opgaverne på vejen. Med fæstningsmuligheder på alle sider af rulleskøjten har du mulighed for surring, både på høje og lave undervogne. Et håndtag i hver ende af rulleskøjten gør den let at placere og kræver kun en meget lav frihøjde.

FjervægtHøj styrke

Safe-Tec rulleskøjter er designet i en let aluminiumkonstruktion der gør dit arbejde lettere. Men selvom denne letvægts konstruktion, går du ikke ned på lasteevne. Rulleskøjterne gør sig egnet til alle typer køretøjer som kan køres med op til 7t fejebladskøretøj. Simpel – letvægt – stærk.

HjulDesignet for opgaven

Et kendt problem på dagens udvalg af rulleskøjter, er den kendte svaghed i hjulene. På Safe-Tec rulleskøjterne har vi valgt de stærkeste hjul på markedet. Derudover bruges 8 hjul per rulleskøjte af 3 årsager – Udviddet trykflade på underlaget, stabilitet og styrke. Hjulenes oversized størrelse gør det også lettere for dig at læsse på fejebladsbil.

Et udpluk af vores kunder der bruger Safe-Rulleskøjter hver dag

da_DKDansk