Wheelduck fra Safe-TecInnovativt bjærgningsystem til store køretøjer

På nutidens store kommercielle køretøjer, gør sikkerhedskrav og opbygninger det næsten umuligt at finde gode fastgørelsespunkter til bjærgning. Wheelduck løser dette problem ved at blive koblet direkte på køretøjet aksler. En simpel og stærk løsning.

WheelduckDesignet til bjærgning

Kræver din opgave et løft eller træk, og er der kun få muligheder for at ankring i køretøjet, er WheelDuck en stærk og solid løsning.  Designet med fokus på styrke og versatilitet, er dette bjærgnings redskab en trofast del af bjærgningsvogne verden over.

Fleksibel løsningHurtig montering

8 eller 10 Huller ? Stål eller aluminium? WheelDucks fra Safe-Tec kan tilpasses til forskellige størrelser og typer fælge som findes på kommercielle europæiske lastbiler.

Stærk løsningI brug verden over

Løft og fritræk løses let og enkelt med WheelDucks. Med en monteringstid på ca. 5 minutter, giver dette redskab dig muligheden for at løse opgaven hurtigt.  Et simpelt og håndterbart system som øger dit workflow.

WheelDuck fra Safe-Tec bruges af kunder i hele verden

Den original WheelDuck Krone

Den originale krone-konstruktion til WheelDuck løser opgaver med tunge køretøjer. Til løft og bugsering giver denne løsning solide muligheder indenfor både bjærgning og transportopgaver. Safe-Tec leverer WheelDuck til alle hjultyper samt adaptorer for øget fleksibilitet.

WheelDuck Dynema

Den nye og innovative version af WheelDuck. Ved at benytte Dynema fibre, kan mange opgaver løses med denne letvægtsversion. Dynema-versionen optager meget lidt plads, og vejer kun 7kg. WheelDuck Dynema passer til både 8 og 10 bolts fælge, og kommer i 2 versioner til hhv. jern- og aluminiumsfælge.

WLL Pull (PL): 10-13t
WLL, Løft: 5-6.5t
Basic Kit, Vægt: 24-45 kg
Monteringstid: max 10 minutter
WLL Pull (PL): 10t
WLL, Løft: 5t
Basic Kit, Vægt: 7 kg
Monteringstid: max 10 minutter

Safe-Tec WheelDuck

Lasse Andersen, Safe-Tec A/S

Tag en snak med Lasse om WheelDuck

Har du spørgsmål eller ønsker til en WheelDuck-løsning så kontakt Lasse Andersen for en snak om de muligheder WheelDuck tilbyder.

Lasse Andersen
Tlf.: +45 28 51 58 10
Mail: la@safe-tec.dk

Download vores PDF-præsentation af Safe-Tec WheelDuck
Hent PDF nu
da_DKDansk